Árak

Szia!

Sejtettem, ha már erre jársz, akkor ide is benézel. 🙂 Szóval annyit elöljáróban, hogy ceruza, szén, pasztell, filc kombinációival dolgozom, hagyományos technikával (magyarul kézzel rajzolok papírra), és kb. 1 hetes határidővel teljesítem a megrendeléseket. 
Hogyan is működik ez az egész? 1. Megszületik az elhatározás, hogy Te mindenféleképpen szeretnéd a saját, vagy valamelyik hozzátartozód, ismerősöd képmását újraértelmezni. Amikor ez az érzés teljesen elhatalmasodott rajtad, akkor a tettek mezejére lépsz, és az elérhetőségeimre fogsz fotókat küldeni a kiszemelt alanyról. 2. Megbeszéljük az elképzeléseidet. 3. Küldök egy vázlatot (ekkor még bármi módosítható). 4. Amikor minden rendben, akkor folytatom, sőt be is fejezem. 5. Átadás-átvétel, “piszkos” anyagiak rendezése. 6. Átadod a karikatúrát a “szenvedő alanynak” és röhögtök egy jót, akarom mondani egy kedves emlékkel ajándékozod meg. 🙂

Apropó anyagiak:

TípusMéretSzínÁr
SimaA3fekete-fehér3500 Ft
SimaA2színes4500 Ft
Csoportképfekete-fehér1000 Ft/fő
Csoportképszínes1500 Ft/fő
Élő karikatúra*fekete-fehér4000 Ft/óra
Élő karikatúra*színes5000 Ft/óra
*Élő karikatúrát Szeged és vonzáskörzetében tudok vállalni.

Tényleg,  említettem már, hogy az elérhetőségeimet a kapcsolat menüpontban találod? Rendben, ha nem: most megtettem. Amennyiben kérésed, kérdésed adódik keress meg nyugodtan. (A heti horoszkópodat, az örök élet titkát, és a lottó nyerőszámokat maximum csak megtippelni tudom.)Köszi az érdeklődést. :)”